Szobák

ÚJDONSÁG!

MÁR FÉLPANZIÓS ELLÁTÁSSAL IS FOGLALHATÓAK SZOBÁINK!

A félpanziós ellátás díját a szobatípusok menüpontban találják, a kiszolgálás helyben történik éttermünkben. További részletekért érdeklődjenek elérhetőségeink bármelyikén.

Az Oportó Étterem és Panzió összesen 18 db szobával felszerelt, melyek minimum 36 fő befogadását teszik lehetővé. Két típusú szobát különböztetünk meg.

A standard szobák polgári stílusban – tömör tölgyfa bútorzattal – berendezettek, melyekhez minden esetben fürdőkádas fürdőszoba tartozik. Az előbb említett szobatípusok nagy része pótágyazható, előzetes egyeztetést követően gyermekágy elhelyezése is megoldható. A szobák nem dohányzóak, összesen kettőhöz tartozik terasz. Háziállatok behozatala szintén előzetes megbeszélést igényel.

A superior szobák a legújabb trend szerinti bútorzattal és márványborítású – zuhanyzós – fürdőszobával felszereltek. Ezen típus esetében rendelkezünk egy, a mozgássérültek számára speciálisan kialakított szobával. A szobák mindegyikéhez tartozik terasz. A pótágyazás nem megoldott. A szobák nem dohányzóak, háziállat behozatala előzetes egyeztetést igényel.

A panzió saját – zárt – parkolójában gépkocsijukat is biztonságban tudhatják.

Általános tudnivalók:

-Bejelentkezés: minden nap 14 órától
-Kijelentkezés: minden nap 11 óráig
-Wifi: a panzió teljes területén térítésmentesen biztosítjuk
-Dohányzás: A dohányzás kizárólag az arra kijelölt területeken megengedett.
-Pótágy: Igény szerint bizonyos szobatípusokban elhelyezhető.
-Babaágy: Igény szerint bizonyos szobatípusokban elhelyezhető.
-Parkolás: Szállóvendégek részére ingyenesen igénybe vehető a panzió saját, zárt parkolója. Az étterem vendégei ingyenesen parkolhatnak a panzió előtti parkolóban.
-Wellness: Ezen szolgáltatásunk kizárólag a szállóvendégek részére elérhető, a szobaár tartalmazza.


SZOBÁINK:

Standard
Superior

7773 Villány, Baross Gábor utca 33. • 06-72/231-100 +36303203277 • info@oporto.hu